nūhou hoʻokahi

9 Manaʻo kōkua no ka hoʻomaʻemaʻe ʻana i nā hōʻike Acrylic (Plexiglass)

ʻO ka Acrylic-Hōʻike-kū-Hōʻike-Hōʻike-Paʻa

 

1 Hiki ke holoi maʻemaʻe ʻia ka hoʻoheheʻe ʻia o ka pahu hōʻikeʻike acrylic me ka lole i hoʻopaʻa ʻia i loko o ka toothpaste.

2 E hoʻokomo i kahi wai i loko o ka pā holoi, e ninini i kahi shampoo liʻiliʻi i loko o ka wai a hui pū iā lākou, a laila e hoʻohana iā ia e holoi i ka pahu hōʻike acrylic, e ʻike ʻia ka maʻemaʻe a me ka mālamalama.

3 Inā he ʻeleʻele a ʻaila paha ma nā hōʻike acrylic, hiki iā ʻoe ke hoʻohana i ka lole a i ʻole ka pulupulu me kahi ʻaila liʻiliʻi a i ʻole ka waiʻona e holoi mālie iā lākou.

4 E hoʻohana i ka lole palupalu a i ʻole ka pepa palupalu e hoʻoluʻu ʻia i ka wai me ka waiʻona a i ʻole ka waiʻona e holoi mua i ka pahu hōʻikeʻike acrylic, a laila e hoʻohana i kahi lole maʻemaʻe i ʻū ʻia i loko o kahi paʻakai e holoi hou ai.

5 Inā he lepo ma ka pahu hōʻikeʻike acrylic i uhi ʻia me ka ʻaoʻao gula, hiki iā ʻoe ke holoi iā ia me ke kāwele i ʻū ʻia i loko o ka pia a i ʻole ka waiʻona e hoʻomaʻemaʻe a mālamalama.

6 Inā ʻino ka pahu hōʻikeʻike acrylic me ka pena a me ka lepo, hiki ke holoi ʻia me ka vīneka.

7 Inā he ʻāpana nui o ka aila ma nā papa hōʻikeʻike acrylic, holoi ʻia me ka ʻaila pauka ma mua, a laila holoi me ka pauka holoi a i ʻole ka pauka holoi, a laila holoi me ka wai.

8 E holoi i ka pahu hōʻikeʻike acrylic me nā ʻāpana aniani, ʻaʻole wale e wehe i ka lepo, akā e hoʻomālamalama maikaʻi.

9 Hiki ke hoʻohana ʻia ke kī i koe i mea hoʻomaʻemaʻe maikaʻi e holoi ai i ke kūpaʻa hōʻike acrylic.

ʻAila-Pepa-Dhua


Ka manawa hoʻouna: Sep-02-2021